pondelok 21. apríla 2014

58. week (21.4. - 27.4.2014)

Takze po krasnom vikende, som spat v realite a mozem zase spomynat len na to co bolo a ideme dalej do predu. Prekvapenie ma cakalo v praci, dosli mi bezky :) Minuli tyzden som si objednaval cez interner a stvrtok po mojom odchode dosli :) Takze budme happy a v novembri skusame a zacina priprava na zimne olympijske hry, co budu v roku 2018 :D

Utorok, nenormalne kolko roboty, ale co uz robic musim :) o 8.15 hod. som bol na ocnom, odniest podklady co trebalo lekarovy zo SVK a lekar poteseny ze tieto veci mu velmi pomozu a ze si na cakacke a dame vediet, kedy budes operovany! Vyzera to na November 2014. Nebojte sa budete informovany :) Pracoval som resp. snazil som sa. Poobede som zacal balit veci lebo ma caka stahovanie do noveho apartmanu, tak zatial dve velke cestiovne tasky, jeden velky kufor, jedna mala cestovna tasjka , dva prirucne batoziny (a to este nemam dobalene svoje office oblecenie :D ). Bude to narocne, ale aj streda je den a stvrtok preberam kluce od domu.

V stredu sa velmi dobre spalo, nakolko prsalo cez noc a ja som ako mudrc sveta neparkoval auto v podzemnom garazi, lebo som chcel aby mi ho trosku umylo a moj sen sa naplnil :) V office makam na jednom dokumente. Verim, ze sa mi  dneska podari ho vydat na prvu kontroilu ku nadriadenemu, aj ked viem, ze on to poskrta! Okolo obeda mi pise asistentka, ze mas tu obalku z Governmentu (vlady  kanadskej), az som poskocil ze co si na mna nasli aj tu :) Ale dosli mi vratenie dani, takze trosku financna injekcia mi prisla, takze je to ok! Vecer som prenasal veci do auta, oblecenie na 85% pobalene nalozene v aute, plus jeden kus nabytku a vo stvrtok idem odniest prvu varku do noveho bytu.

Stvrtok rano v office prisiel kolega (ind s turbanom na hlave) spat po tyzdni do prace. Pride za mnou kolega ci mu nieco rychlo nezmenim, v Auto Cade a ja ze ok. A on ukazuje na toho kolegu, ze davaj pozor aby si nebol nakazeny a ja jemu. Bacteria is back (Bakteria je spat), on vybuchol smiechom a Ind skoro ma rozkusol :) ale potom, ze berie to ako srandu. Ale ja som zaplakal tiez od vybuchu smiechu. Moj nazor keby umyval sa poriadne a nemal ten turban na hlave na nema bakterie a ani vsi mozno :) V robote som dokoncil co som chcel, poobede som siel prebrat kluce od noveho apartmanu a vecer posediet s kolegami z officu. Ako zvycajne ich americke veci sme jedli, bud hambac s hranolkami, alebo hamvac s inym druhom hraboliek! Od nich som dostal otazku Why don't you drink a beer? (Ze com nepijem pivo?) a ja ze  I'm responsible person and i have a car today (ze som zodpovedna osoba a mam auto) vsetci sanky dole, lebo vzdz som pil pivo ked som bol s nimi ale nikdy som nebol autom :) Dosiel som domov bolo cca 20.20 a zacal som znasat veci do auta, dojeebany okolo 22.00 som lahol do postele a spat.

Piatok ma caka vyniestvsetko do noveho apartmanu a cez vikend tiez. V novom musim este poukladat veci, takze bude od dneska do nedele velmi busy vikend! Ale co uz, raz to muselo prist a vedel som to od Januara ze budem musiet sa vystahovat! V robte, ze je piatok tak mozeme mat oblecene hocico, tak som si dal rifle a hore som dal tricko GREAT BRITAIN (Velka Britania), a od rana otazky preco mam to na sebe a ja reflxne reagujem co mam na jazyku to aj poviem, ze kralovna Albetka II. je nasa sefka aj tu v Kanade, a niektori zaskoceni ale niektori ze on ma pravdu. A teamleader, ze preco mam toto tricko a zijem v Kanade, tak som mu chcel povedat ze preco mas sikme oci a zijes tu, chod zbierat ryzu do Ciny! Zakerak jeden cinsky, ved ja mu dam o par rokov, poslem ho do ciny vakovat cinsky mur! :DDDD

Poobede som sa dozvedel, ze mam otca v nemocnici a tym aj moja nalada cez vikend bola na bode mazu a to este som sa musel stahovat. Piatok som prestahoval dva auta, v sobotu iba tri a v nedelu dve auta a jeden truck! Project stahovanie je dokonceny na 99,9%! Informacie v nedelu co som dostal, ze otec mi mal druhu operaciu, tak ma dalo este viac ku zemi. Ale verim, ze ho daju dokopy!!! Takze teraz ku tomu, stahovaniu, uz len musim v starom byte poupratat, povysavat a pockat kolko mi vrat $$$ nakolko sa na zaciatku dava zabezeka a bola len 1100$ takze rad by som dostal naspat vsetko, tak musim zajtra po praci z officu ist tam dat vsetko do poriadku, aby utorok alebo stredu odovzdal kluce a majitelka mi do konca tyzdna preposlala nieco naspat na ucet. Prestahoval som sa do domceku, byvam v basemente. Nestazujem, za vonku mam pekne posedenie, mozem grilovat :) Zivot amerika :)

Moje nove ubytovanie :)


3 komentáre:

  1. Kolega, mas tu zly datum k tomuto tyzdnu, kedze 28.4 este nebolo...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My máme za sebou tiež konečne sťahovanie a dúfam, že naposledy. Skôr, keď som jazdila každý víkend domov z intra, tak mi to nevadilo, ale teraz mi to sťahovanie dalo zabrať. Síce som si kúpila sťahovacie krabice z https://www.rajapack.sk/kartonove-krabice/obaly-stehovani-archivace_C1024.html , ale aj tak... Asi som na také zmeny a presuny už stará.

    OdpovedaťOdstrániť