utorok 7. augusta 2018

282. Week (6.8. - 12.8.2018)

Pondelok sme mali statny sviatok, a odlet chlapci mali planovany na poobede, takze po ranajkach, ktore prichystali Marek a Robo (chleba vo vajci), som ich zobral na okruznu jazdu po Edmontone :) Markymu sa aj obcas paci a hlavne mi stale vravia, ze nemame zapchy ako vo Vancouveri! Ked prileteli volali mi a ze su len 25 minut v aute a hybu sa 20 - 30km/h ta mna by asik jeblo. Marek mi vravel, ze Edmonton ma urcite mansie zapchy ako Kosice!! Takze neviem, aka je dopravna situsacia v KE, ale Edmonton je minimalne 4 krat vacsie mesto a ja by som zapchy asik nevystal :)

Utorok, uz ma rano budik neminul a sup do officu porobit nieco uzitocne, ved bez prace nebudu kolace :) V praci som si odmakal co trebalo dosiel som domov zacal som polievat travu odbehol som na zapas, ale pred zapasom sme dostali upozornenie, ze ked budyu zle podmienky lebo je poziar a ide dym na Edmonton, ze nemame hrat tak ja som tak urobil, ze sme nehrali a ani na druhom ihrisku aj ked som dostal mail, ze index sa zmenil mne telefon stale ukazoval vysoke cislo a nema ako ma presvedcit ze som musel hrat. Nie kazdy ma internet v mobile :) Ale co uz, bol som tam, zapis je podpisany, mal by som mat vyplatene, takze nemoze viacej protestovat len milo kanadsky ma upozornit ze nabuduce mam mat napr aplikaciu v telefone namiesto web stranky!

Streda, pomalicky ale isto mame stred tyzdna, v praci makam ako drak, dneska mi team leader povedal ze od pondelka tu nebude, takze sa uvidime az 11. Septembra, lebo od 23.8 beriem ja dovolenku, takze si od jeho ciganskeho ksichtu oddychnem :) Zrusili mi zapas, takze som makal  okolo domu , daval som pod patio taku latku a take piliny.

Stvrtok v praci over busy, ale zmakol som to. Po praci som mal vecer zapas, takze som si bol na ciare - malo zapasov som mal ako asistent. Ale zmakol som to :) Po zapase som este sa staral o travicku, verim, ze sa spamata a bude dobre :) Velmi dobre som sa vyspal a mozeme ist do dalsieho dna :)

Kratocky piatocek, porobime co treba , pojdeme sa naobedovat, nakolko Domka ma narodeniny :) Takze v praci som sa pomotal do 11.30 , prekvapilo ma  ze Leader idena dovolenku anedal mi ziadne ulohy a uvidime sa az 11. septembra. Prisiel som domov , daval som dokopy blocky za prerabku domu, lebo na buduci rok to prikladam do danoveho priznania. Sli sle na obedik, Domkina restika bola zavrela, respektivne asik skrachovala, takze sme urobili B plan. Potom sme sa tulali mestom, pozerali stvrte, kde by sa mozno oplatilo investovat v buducnosti. Vecer mi zrusili zapas, kvoli kvalite vzduchu, tak som polial travicku dal si pivecko a mohol ist spat.

Velmi dobre som sa vyspal, ziaden budik a zobudil som sa nieco pred 10.00 , o 14.00 som mal zapasik, trapas, ale dal som to, vecer akcia u Janka, dosli sme domov okolo 23.00, strane prsalo, takze uvidime ake pocasie bude v nedelu, ale moze sa stat, ze nedelny zapas kvoli mokremu terenu zrusia.

V nedelu, celkom dobry spanokaj ked len do 7.45, potom som zacal uz buntosit, zacal robit poriadky v kuchyni, jednym okom pozeral premier league. Nieco som povaril, poupratoval, zacal chystat veci, lebo o tyzden sa pojde smer ("nova expedicia"). Vecer som siel na zapas o 18.00, skoti vsetko prichystane a cierny zase boli len 3 o 18.04 a pekne som im povedal, ze zapis musi byt do 18.15 u mna a vsetko prekontrolovane. O 18.15 a mozno 10 sekund pribehne moj kamarat nigga ku mne , ze mam zapas a ja pozriem a to zosit s cistymi papiermi a ja ze sorry, you missed it. Po dalsie mal len 6 hracov, A uz zacal mi nakladat, ze som najhorsi rozhodca a pod. Cakal som to, lebo ja som pri nich neomylni a nikdy im nedoprajem, viem ako sa africania spravaju na ihrisku a to je dovod ja budem taky isty! Nakonec zapis dosiel o 18.19 ale to ja uz som rozhodol, ze nezacnem zapas! Ze uz su 9 a ze mozeme hrat a ja ze mozete hrat friendly ! Ja uz rozhodca Vam nebudem. :)) Zase trosku pourazali ma, ved maju najvyssie priemerne IQ v Nigerii a je to 70! Ine africke krajiny maju nizsie! takze som pekne dosiel domov, prichystal report o danej situacii a uvidime. Ale ked ich nenaucime, nech chodia na cas tak nikdy nebudu sa riadit ziadnymi pravidlami!

1 komentár:

  1. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás

    OdpovedaťOdstrániť