utorok 13. novembra 2018

296. Week (12.11. - 18.11.2018)

Pondelok sme mali statny sviatok, takze som ostal doma, ale o 7.30- 10.30 hod. som mal zapasy na turnaji takze som si to musel odmakat, potom som dosiel domov, akoze ranajky som si urobil o 11.30 hod. dajak ma zlomilo zaspal som asik na 1.5 hodinu :) A rozhodol som sa, ze ideme mi kupit nove okuliare, lebo benefit ABB mi konci a preco nechat prepadnut 300$. takze som si vybral jedne take ako z Euro-parlamentu ale nepotesil ma cenou, ram cez 400$ a sklicka 158$, som si povedal uff, tak tieto este si nemozem dovolit, tak som si nasiel lacnejsie a nakonec tych 300$ postacilo. Dosli sme z optikly domov a o 2 hodiny mi volali, ze vase okuliare su uz hotove mozete si ich prist vyzdvyhnut (povedal som ze pojdem utorok). Vecer este som siel do haly na dalsie dva zapasy, dodrbay som dosiel okolo 22.45 domov, zase sa mi nechcelo spat takze buntosil som :(

Utorok, 13.11.2018, pred 6timi rokmi som mal pohovor v ABB (v Edmontone) a teraz som v stadiu, ze o mesiac sa pobocka v Edmontone zatvara - divny pocit mam z toho, ale stale si vravim, ze nezmenim a verim, ze nieco lepsie pride! Po praci som siel kupit Domke kvety, lebo nezabudam, kedy som si ju zobral za zenu :) Vecer som ju odnesol na spanielcinu, potom ja som siel na dvojzapas do haly, po  zapasoch som ju vyzdvyhol po spanielcine a dosli sme domov. Dost neskoro, ale co narobim, ked makat musim!

Stred tyzdna, v praci mam dost - musim podokoncovat nejaku cast projektu. V praci som sa pomotkal do 15.30, dosiel som domov , najedol som sa, zacal trosku citat knihu - jednu z dalsich, co som si doniesol zo Slovenska (Fantom - kniha o Marekovi Mintalovi). O 18.30 sme mali dohodnute stretnutie v Bungalowe na taku malu kontrolu, vsetko vyzera ok, ale kolko haraburd maju ty kanadania v domacnosti - hroza, kalamita! 75% mozno zbytocnosti, ale co uz! Po kontrole bungalowu sme odisli do haly, kde som hral futbal proti ukrajincom, dvaja taky mudry boli, ze dovidenia, jeden sa po zapase ospravedlnil ale ten druhy, uz bol blizko toho, ze mu jednu jebnem na jeho velky zidovsky nos! Rozhodca - neskutocne ako nezvladol stretnutie! Kalamita! Az sa hanbim, ze je moj kolega! Zhrozeny, ako piskal na obe strany! Viackrat som nepochopil, co piska a karty v hale nema, len za recnenie ... hroza, dost som vytoceny z neho dosiel domov, ani chut hrat som nemal, ja rozumiem, ked sa clovek upiskne pocas zapasu, ale nie cely zapas ! Ked to nevies robit, radsej ostat doma! Dosli sme domov okolo 23.00, dal som si pivo, lebo spat sa mi nechcelo vobec, nakonec do postele som sa dostal po polnoci.

Dalsia knizka, ktoru som zacal citat :)

Stvtok, uz sme blizko vikendu, rano dosla vyplata, takze som musel sa pohrat s Internetbankingom a potom som mohol zacat trosku normalne pracovat! Po praci som siel sa ostrihat, nasiel som jednu indku, co akoze vie strihat takze som siel ju otestovat, nato ze je skoro o 50% lacnejsia ako inde, tak striha celkom ok :) Dosiel som domov, naveceral som sa, vecer som siel na Domkin zapas, takze tento zapas im nevysiel, hrali tragicku hadzanu, ale aj take su dni, ked sa tymu nedari! Vecer uz zacalo snezit, takze predpokladam, ze piatok bude komedia na cestach :)

Piatocek, vstal som neskoro, 40 minut mi trvala cesta do prace, nakolko ludia chodili ako posraty a stale snezilo, dosiels om 8.15 a pocitam, ze aj tak sa okolo 11.00 uvolnim a pojdem naspat, treba poodpratavat sneh z pred garaze, verim, ze nebude snezit cely den :) Dosiel som domov po praci, navaril som segedinsky a urobil knedliky. Sli sme s domkov na moj zapas, resp. ona sla na hadzanarsky trening. Dost snezilo, ale dali sme to :) Dosli sme domov okolo 23.00.

V sobotu som sa konecen mohol trosku vyspat, nakolko som nemal ziaden zapas rano! Konecne som sa naranajkoval so svojou zenou (po dlhej dobe) zase spolocne! Poobede som siel na 3 zapas do haly a vecer sme sli nastivit moju byvalu kolegynu. Mali sme s nimi pekny vecer (Filipino - Kambodzsky par). Perfektny vecer.

V nedelu som mal rano dvojzpas, potom som trosku dosiel domov, vecer trenning, dobre dodrbany som dosiel domov a zmohol som sa na sprchu a spanok. Velmi dobry vikend bol, len kratky!

1 komentár:

  1. Dobry den, bola som aj na Domkinom zapase a musite uznat ze proti tazkovaznym superkam boli v nevyhode. I ked hrali ako tupela.
    Tiez ste mohli viacej povzbudzovat pán Dubinsky.

    OdpovedaťOdstrániť