pondelok 19. októbra 2015

136. week (19.10.- 25.10.2015)

Uz to tu mame a sezonna pre mna zacina dneska vecer v hale :) Uff hokej hrani nohami zacina. Zapasiky mam kazdy den do mojho odchodu, takze vytazeny do 28.11. budem dostatocne a na stavbe si oddychnem aspon ja si vravim :) Takze aj tesim sa ako dopadnu mojeprve zapasy dneska , trosku mam obavy lebo zase mame za kolegu takeho starsieho anglana, co piska dost slabo a nekedy som z jeho vykonov ja rozcarovany a to nevravim o hracov! Takze uvidime :) Po praci sa mi podarilo prilepit vsetke kachlicky, takze prvu cast projektu mam hotovu. Urobil som si regale do basementu, takze pomalicky som spokojny so vsetkym. Od utorka zacinam kupelku malovat, po malovani na rad pojde sparovanie kachliciek, potom listy nahodim. Najvacsi problem bude naspat s umyvadlom, lebo expert ktory toto robil trosku to dojebal, ale co uz... vbud vymyslem novy system uchytenia do sadrokartonu alebo kupime nove umyvadlo aj s podstavcom (to je este daleko - to ja az plan na sobotu resp. nedelu). Vecer som mal uz zapasik v hale, moj kolega 6 zltych a ja jednu modru kartu na jeho pokyn za vela hracov na hracej ploche. Zase tosku dojebkal zapasik, ale inak pohoda :) Dosiel som domov nieco okolo 23.30 hod. stastny, ze idem spat a rano vstavat okolo 5.20 hod. toto je kandsky zivot, ked clovek sa chce mat trosku lepsie :)
Nalepene, uvidime aky bude rozdiel vo finalnom porovnani :)
Uz aj regal doplneni, konecne dostatok priestoru na skladovanie :)
Prenosna stolicka Edmonton Oilers nesmie chybat!

Utorok v praci pohodicka, dokoncujem posledne vecicky na kontrolu a verim, ze sa to stihne vsetko na cas ako chcem :) Vecer mam zase zapas , ale co uz ... zapasy mam skoro kazdy den , takze stazovat sa nemozem :) Dneska sme mali naplanovany spolocny obed s nasim leadrom Petrom, kde sme nastivili Japonsku restauraciu, kde som sa natrapil s palickami jest ryzu, ale prezil som :) a aj som sa najedol! Dosiel som domov, skusil dat decentrny prvy nater a vecer som siel na futbal, zase krasny zapas - mal som sviojich oblubencov (tvare z afriky), strasne nerad im rozhodjem, lebo to oni nekedy zabudnu ze to je hra a nie okopovana, clovek musi byt na 125% sustredeny, ale vcera som to zvladol a biely dakovali za krektny pristup, lebo asik aj oni maju obcas obavi ak hraju s nasimi spoluobcanami :) Aj africania podakovali, aj ked prehrali .... podla mna oni nikedy najprv skusaju co mozu a ked vidia , ze s rozhodcom nepohnu tak sa na to vykaslu :)

Uz mame stred tyzdna, o tyzden o takomto case nebudem musiet prist do prace ale budem sa musiet balit doma a chystat na prekrasnu sluzobnu cestu zase na stavbu :) Ale co uz nevyberuieme si stale vsetko podla predstav, nekedy clovek radsej pojde a ma pokoj, vedenie aspon vidi ochotu, lebo nie kazdy pojde, viaceri vymyslaju! Po praci, som vobec nemal chut malovat resp. nieco roit doma, chcel som oddychnut, ale aj tak po najedeni a trsoku oddychnuti, som zobra do ruky sadru a posadroval diery, aby nebolo vidiet, po zamalovani a nech zachod vyzera dobre. Vecer zase som mal dvojzapas, takze som si aj zabehal, ale zapasiky mali dobru uroven, co sa mne aj paci, aj ked som musel byt sustredeny na 125% ale co uz :)

Dneska je stvrtok a mame vyplatu, musim povedat, ze dopaltili to ze som bol na stavbe a dali zase nejakych 800$ navyse, co ja si vravim skoro na vsetko  NOT BAD, takze celkom sa oplatilo byt hore nie len po stranke skusenosti, ale aj po financnej, lebo tie $$$ v tejto krajine sa kotulaju niekdy velmi rychlo! Dneska nemam zapas, takze bude pomalujem nieco a vecer asik zbehnem na pivo za mojim teamleadrom, co odchadza do Nemecka, este neviem ako to bude, uvidime poobede :) Nakonec z pivecka nic nebolo, lebo ze je vraj busy, tak som si robil svoje, nahodil som kolesa z Nissanu do auta, lebo piatok ich idem dat vyvazit. A premaloval som kompletne zachod. Rano piatok som sa na neho pozrel a musim povedat, ze velmi dobre farba chytila. Mozno este raz skusim premalovat piatok poobede pred zapasom a mozem v sobotu rano cistit vsetko a chystat to na sparobanie!

Piatok v office som bol len 4 hodky, takze zbehlo to dost rychlo :) Po praci som bol dat vyvazit Domke kolesa, bol som si hladat nove dresy rozhodcovske, lebo na danu provincnu siutaz treba mat Adidas model 2014, takze nakonece vecer som ich dostal 3 dresy, kratasy a stucne za lukrativnych 210$ :) a ked som rozhodcovi, co predava ze 2 roky som behal len so zltym dresom a zarobil na seba 100-nasobok investovanej ceny a este par $ zaroby , ta kukal na mna ako na tela :) Doma som cistil si kupelku, predpripravoval na sparovanie a zaroven navaril kuraciu a cesnakovu polievku, aby sme mali v zasobe v chladnicke. Vecer som mal trojzapas v hale, velmi pohodove zapasiky boli, takze len neskoro som dosiel domov, ale inak fajn.

V sobotu som musel skor svtat z postele, lebo provoncne zapasy medzi univerzitami mi zacinali od 12.00 a na stadione som mal byt pred 11.00 hod. Pred odchodom som stihol len pripravit rybaciu pomazanku a pobalit si veci a tesil som sa, ze aku uroven maju tie provincne zapasy. Zapasy univerzit maju dobru kvalitu , muzi cca ako nasa prva dorastenecka liga (U19) resp. nieco medzi druhou a tretou ligou. Prekvapilo ma, ze dobre to maju zorganizovane a pred zapasom je vsetko tak ako na lige s 4 rozhodcami, pred zapasom je spustena Kanadska hymna. Pri nej mi prislo smutno, ze som v inej krajine, lebo nas prinutili odist za lepsim zivotom! Po zapasoch vonku som mal asik 2 hodiny volno a mohol som ist diokupit listy do mojej nadhernej kupelky, lebo som to chcel v nedelu dokoncit. O 19.00 hod. som mal mohj vytuzeny zapas, presne ten co minuli rok Libanoncanon jebalo a zase som ich dostal, ked som v 35 sekunde v hale vytiahol ZK za tahanie za dres, ta vygulali oci a som zapas drzal tak, ze budem vsetko kartat nech hraju normalne , a konecny result bol 4ZK a 1CK. Ale obe muzstva si pochvalovali, ze som to tak drzal, lebo inak by bola z toho tragikomedia! A by zacali sa bit ako minuli rok!  Dosiel som domov okolo 21.30 hod. po celedennom futbale, akle co uz :)

V nedelu, som konecne videl aj Domku :) A co sa mi na vikende resp. hlavne na nedel;i paci, ze mozeme ranajkovat spolocne. Domka prichystala vsetko na stol, zeleninku, vytiahla to mju rybaciu pomazanku, ja som dal zapiect bagetku a mali sme ranajky Made in France :) Po ranajkach sa Domka musela ucit do skoly a ja som sa venoval kupelke :) Popro kupelke som navaril fazulovu polievku a upiekol rebra :) Po dlhotrvajucom boji s kupelkou som ju cca o 20.30 hod. dokoncil a verim, ze Domka bude spokojna :) lebo ja uz nebirujem !
Na porovnanie ako bolo a ako som to dodrbkal :)

2 komentáre: