pondelok 5. februára 2018

256. Week (5.2. - 11.2.2018)

A ide sa do februara :) Tento tyzden musim poriesit hypoteku, preverit dokumenty z bytoveho druzdtva, nakolko cakam este na 3 dokumnety. Verim, ze vsetky budu v pohode a uzavrieme dohodu (the deal) coskoro. Nech potom mozem zacat riesit, vymalovanie a ciastocne opravovanie malickosti, dokupit sporak, chladnicku, pracku so susickou a mozem prenajat! Den zacal dobre, volali mi ze hypoteku mam schvalenu, vsetko islo po masle az do okamihu ked osm prijal posledne tri dokumenty z bytoveho druzstva (za ktore som si ako kupujuci zaplatil okolo 330$), som zistil ze kazda unit v komplexe je zatazena 2000$ a za na tej co chcem kupit je tam dalsi dlh okolo 350$, takze mohol som poziadat predavajuceho o vyplatenie, ale celkovo ked som sa na to pozrel rezervny fond je dost nizky a maju tam velke plany na nasledujuce 2 roky, takze urcite prispevok do bytoveho druztva (podotykam nie je v tom voda, kurenie a ani elektrika), pojde z 281$ aspon na 350$ do dvoch rokov. Takze po vsetkych zvazeniach som usidil, ze investoval som do dokumentov a ukazalo, sa ze to bola dobra investicia, apson som nekupil nieco co by som mozno lutoval, clovek nevie lebo nevieme co bude zajtra :) Vecer som mal trosku viacej zapasov, dosiel som domov az po 23.00 hod. dobre zniceny a mohol som ist len spat :)

V utorok som cakal, ako realitak poriesil na com som sa v pondelok s nim dohodol, cakam na spravu od hypotekara, lebo mam aj plan B, ak sa dozviem kolko penazi mi banka bude moct pozicat :) Stale musim napredovat a nie len prestupovat na jednom mieste :) Po praci som si pred dvojzapasom zdriemol, nakolko som bol bez energie (asik kvoli tomu, ze dzusujem a nemam az tak vela energie). Vecer som odpiskal dvojzapas, dosiel som domov okolo 23.00 hod., este som nieco pozeral na webe a tak siel az spat.

Velmi tazke vstavanie v stredu, ale dostal som sa do officu okolo 6.45 hod., mal som vela prace cely den, ale zvladol som to. Cez den som si riesil, hypoteku, aby mi predschvalili hypoteku a drzali ju po dobu 120 dni, asik sa to aj podarilo, do konca tyzdna by som mal byt mudrejsi :)  A budem hladat dalej nehnutelnost, nakolko  musim sa pohnut v mojom zivote dalej! Vecer sme hrali futbal proti chorvatom :) Takze sme si zahrali futbalik, zapas skoncil remizou 3:3, celkom dobre sa mi aj hralo aj ked ty chorvati padaju na zem ako keby nemalo po juhoslovanskej vojne jedlo! Ale co uz :) Domov som dosiel o 0.15 hod. :)

Vstavanie rano bolo strasne, ale dokazal som to s casovym posunom :) Dneska ma Domka obhajoby na Univerzite, takze verim, ze to da a vsetkio bude zase lepsie a lepsie :) Poobede Domka uspesne skoncila Universitu of Alberta a ziskala titul MSc. :) Takze mam doma Majsterku :) Jaj aka bola stastna, ze ma uz slobodu :) Strastne vela som sa nasmial, ze Majsterka :)

Kratky piatocek :) V praci som dokoncoval detaily v office a o 12.15 hod. som odisiel domov :) Radost pracovat v piatky :) Po praci som doma oddychoval, vecer som mal 2 zapas v hale, ale nebol az neskory vecerny takze skoro som sa dostal aj do postele.

V sobotu sme sa rozhodli, ze zbehneme do IKEI a do inych obchodoch nejake malickosti dokupit do domacnosti, potom som musel to skladat :) ale co uz taky je zivot. Poobde som mal 3 zapas mladez, potom este dva zapasy dospeli takze som bol dostatocne vytazeny.

V nedelu rano zase na zapas, ale som si pomilil haly :) Ale nakonec som presne pre vykopom dosiel a bol som na cas :) Stava sa, ale mne malokedy :) Dvojzapas deti, potom domov - dokoncit co trebalo, lebo nocne stoliky som musel zmontovat. Vecer som si bol zahrat futbal este a m ohol som ist spat, po uspesnom vikende :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára