pondelok 13. apríla 2020

370. Week (13.4. - 19.4.2020)

Velkonocny pondelok, na Slovesnku statny sviatok tu take nepoznaju :( Uz som v office a zacinam sa rozhladat do coho tento tyzden pichnem! V praci som toho nenarobil, takze v utorok ostanem doma. Po praci som mal poslednu anglictinu a zacal som pripravovat veci na dalsi projekt, co mam v hlave :) Venoval som sa brožúr koľkke, co chcem prezentovat v buducnosti :) Nikdy nevies, co mi pan Boh este do mojho zaujmaveho zivota prinesie:)

Utorok som ostal doma, ale som siel upratovať na dom, o týždeň mame podbajomnicku dnuka takže chcem aby všetko bolo ready. Ale este stale tam musim ist pár krát do upratovať a všetko prichystat. Vecer sme sa este s Domkou boli poprechadzat , trosku prsalo ale prospelo nam vyvecenie :)

Streda, opat v office, rano som pomahal prenasat veci, potom som sa dozvedel, ze mam pripravit jeden report, takze tak ci tak tento tyzden budem mat zaplateny, len za 3 dni! Nevadi, lepsie ako nic a ideme dalej! Hore hlava a bude len a len lepsie! V praci rano som sklad upratoval a okolo 11.00 my zavolali, ze technical report mam rychlo zacat chystat, takze upratovanie pocka a musim sa hodit na report. Poobede sme sli na postu, stael bola otvorena do 21.00, len vcera do 19.00 nestihli sme, odoslat dane :) Nevadi, odosleme vo svrtok a verim, ze do dvoch tyzdnoch nas aj vyplatia.

Vyplatny stvrok, dokym zatial pipne obcas daco na ucte stale je to dobre a verim, ze coskoro to okolo Koroni uz prebudne a zacneme pomalicky normalne zit! Nech kazdy normalne existuje, lebo ked toto potrva este mesiac - dva, tak vela ludi bude na mizine! Po praci som bol na dome, mal som ukazovanie basementu, boli dvaja  - najlepsi jeden ja zaplatim vsetko ale mna si preverovat nemusite! -  pre mna take znamena RED FLAG a na 100% viem, ze mu neprenajmem! Inak sa  hrajem so zamrznutou zeminou, vcera som vyniesol vyse 20 vedier, domaca posilovna :) Este som siel s Domkou vonku, ona bezala a aj na bicygli. Unaveny ako pes som zaspal :)

Piatocek, tak konec tyzdna, uz citim, ze project s prenajatim Bungalowu v Acadii sa blizi ku vyvrcholeniu a dalsi projeky ma caka od 30.4.2020. Tento dalsi projekt nebudema casovo tlacit, lebo tam clovek si bude moct robit postupne! Malicky problem mal podnajomnik, co mi pisal v stredu, ze umyvacka riadu ma nejaky problem. Poslal som tam opravara co mam v Edmontone. Pozrel sa na to, podnajomnicka uz mi napisala, ze dakuje a ze ocenuje ako rychlo som dany problem poriesil. Uz len pockam, ze kolko mi zaspieva a biznis musi pokracovat a ideme dalej :) Nezaspieval veľa ale som ostal šokovaný o 15.00 nám dosiel email ze idu prepúšťať, takže uvidíme co sa to bude týkať každého officu alebo hlavne na východe krajiny! Večer som siel ešte na dom, odniesť zase zeminu a verim, ze dokončíme to cez týždeň.

V sobotu sme sa dobre vyspali, o 11.00 sme šli pozrieť jeden dom na ulici kde sme kúpili my, lebo za ten pýtajú $700.000 a som chcel vedieť, že koľko do nášho musime natlačiť aby sme aspoň 575 dostali. Ostal som šokovaný, že dom co stoji 700 nebol dobre urobený. Strasne sklamaný som bol z neho. Po pozretí sme šli od makat na nás dom, čo od utorka mame podnajomnika a spodok sme mali firmu na čistenie kobercov takže koberec máme vyčistení, Domka kuchyňu dala do poriadku, ja som sa potrápil tiež s upratovaním okolo domu ale uz je skoro všetko ready :) Večer sme šli ešte na bike a môžem povedať ze krásna sobota za nami :)

V nedelu sme šli zase na dom, povyhravovat lístie po zime, doopratoval som kopu zeminy. Dvaja boli pozrieť basement. Takže porobilo sa co malo a potom sme došli domov, zahájil som BBQ sezonnu upiekol som nam steaky. Ku večeru sme šli ešte sa bicyklovať, dali sme okolo 22km. Takže taky pracovní-športový deň za nami. Konečne sme mali krásne počasie okolo 14 a slnečnéno. Zajtra ma byt až 17, konečne už sa nám otepluje, bolo na čase po 7 mesiacoch :) 

1 komentár: