pondelok 31. marca 2014

55. week (31.3. - 6.4.2014)

Pondelok, vyzeram ako vyryhany rezanec. Deficit spanku, ale verim, ze poobede to dam dokopy. V praci, som bol za cinanom Yi-m, ze zle nieco vypocital! Nakolko on do mna piatok, ja som mu dal dneska :) Verim, ze chuja nebude zo mna robit, lebo ho utopim v ryzi :D Po praci sopm zbehol natankovat a na mansi nakup a vecer som cital knihu resp. to nie je kniha ale dokument s nazvom Protokoly sionskych mudrcov, po 10 stranach dokument ma cca 80 stran, som bol taky nasraty, ze som myslel ze rozbijem laptop :)

Utorok je 1.4.2014, nemal som v praci teamleadra Yi-ho takze co som si na prvy den mohol zelat viacej :D Po praci som sa bol pomotkat na hodinku v posilovni. Krasny den za nami a mozeme sa tesit na dalsi,. Som prekvapeny ale uz je streda co ma aj tesi. Streda zbehla ako voda, po praci som siel si kupit vodu do odstrekovaca a som si pred obchodnym domom dolial do auta a po naliati sa rozhliadam, kde je kos, kde odhodim bandasku a pani sa ma pyta ci chcem to vyhodit a ja ze ano, tak ja ju od Vas zoberiem a hodim do kosa. Prekvapeny zase som ostal. Stredu medzi 18.30 - 19.30 hod. mal; prist realitak s niekym pozriet byt tak som sa vyparil do posilovne, a rozobral som sa za hodinu a 15 minut na sruby :D

Ked raz pridem na Slovensko nespoznate ma, ake GORO budem! 


Stvrok, a uz vyplname Time sheet a uz zajtra sa pomotkam len 4 hodiny a mame dalsi vikend za nami, vonku konecne zacina citit ze asik mozno aj zacne jar  aj v Edmontone :) We will see, ako hovori jeden šrac z Edmontonu :) Pracovny den zbehol celkom v pohode, poslednu dobu mi dni utekaju niejak rychlo v praci co je aj dobre. Po praci som siel do mojho oblubeneho Canadian Tire kupit si neuverite, nakolko stava sa zo mna coraz viac gazdinka domaca, tak na pecenie mi treba kuchynsku vahu tak si si  po nu bol :) Rad by som pripravil svoju prvu pizzu cez vikend verim, ze sa mi to podari :) Stale si uvedomujem, ze este kolko veci my chyba do kuchyne aby som sa tam citil ako profesionalny kuchar :)
Kuchynska vaha :)

Piatok som dosiel do prace v rekorde 6:35 hod. Trosku som sa pomotkal, nieco som dal na vnutornu kontrolu, co pracujeme na projekte a o 11.00 ani smrad po mne neostal. Poobede som si skusil zabehat 8x150 metrov, nakolko mi dali 27.4. testy bezecke, a vidim to ze mam co robit tri tyzdne aby som ich s prehladom dal. Inak musim povedat, ze jebe mi statocne lebo uz dneska som si upiekol moju prvu pizzu v zivote. A zjedol som polku a bola na prekvapenie aj jedla :) Tvar este nezodpoveda pravej talianskej pizzi, ale to ked aj to dokazem, tak DOMIČKA ma bude milovat este viacej ako teraz!

Moj prvy vytvor ;)

Sobotu som si naplanoval ist pozriet na vypredaj beziek, nakolko zimu 2014 chcem vyskusat bezkovanie! A boli dobre zlavy, tak som kupil bezky pre Domicku, na moju vahu nemali :( takze musim hladat dalej. Pre mna som kupil palice a topanky na bezkovanie. Lyze aj topanky od firmy Fishere, dufam, ze ako doplnok behania pocas dlhej edmontonskej zimy to bude ok. Poobede som sa bol prejst v malle a dokupil som si malicke voloviny do kuchyny, nakolko sef-kuchar stale nieco potrebuje :) vecer som sa bol dat ostrihat, musim povedat, ze po dlhej dobe co som v kanade prvy krat sa tete podarilo ma ostrihat skoro podla mojich predstav. Neviem ci je chyba v jazyku, alebo v tom ze ked im ukazes obrazok, zekadernicky su hlupe :)

V nedelu som sa vyspinkal zazracne az do 9.30 hod. po ranjakach som zacal makanim v kuchynu, chystal som kuracie so zeleninou a k tomu ryza do prace na pondelok a utorok, plus som si aj naflaskoval  ved treba uz u mna to zacina byt zvyk ze polku odlozim do flasiek a polku zjem :) Zo zvysnej casti tomata, co som nemynul na pizzu tak som uvaril paradajkovu polievku. Co dodat asik sa nestratim :) Navarit to viem, a dostal som informaciu od kamosov z Canmore ze aj o deti sa postarat viem, takze mozeme sa zenit tak o 5-7 rokov :D ja by som chcel do 33 :( ale len ten hore vie kedy to bude!


Drzte sa citatalia mojho blogu, mam Vas rad !

2 komentáre:

  1. Zajímavá kuchyňská váha. My jsme si nedávno pořizovali také novou a to díky testu na stránkách testino. Mají tam i spoustu jiných testů, kde se zabývají problematikou různých elektrospotřebičů a řeší jejích výhody a nevýhody.

    OdpovedaťOdstrániť