pondelok 5. októbra 2015

Suncor Camp - Fort Hills (zivot v kempe)

Kemp sa nachadza 90km na sever od srdca ropneho mesta Fort McMurray (umelo vytvorene mesto, len kvoli rope). Dana dedina, resp. kde je stavba je cca vyzse 600 km na sever od Edmontonu.
Takze som zase blizsie ku ssevernemu polu :)

Nazov kempu, kde som byval sa nazyva Mount Robson Lodge. Zivot v kempe je celkom ok, Strava vyborna, mozes mat aj aktivity ako high intensive training s trenerom, zahrat si hokej resp. zahrat si futbal, basketball v telocbvicni, clovek moze vyuzit posilovnu. Ludia zvycajne robia bud 8 dni a 6 ndi volna, resp. 14 dni v kempe a 7 dni doma, kazda firma ma rozlicne variant pracovnych casov.
 Postel v izbe 
 Iny pohlad na izbu 
 Dalsi pohlad na malicku izbicku, ale postacujucu!
Ranajky c.1
Vstup do lobby 
Cely komplex je postaveny z unimobuniek
Interier "hotela"
Vecera c.1
Ranajky c.2
Vecera c.2
Telocvicna v kempe
Ponuka Kina
Na pravej strane vstup do kino saly
Ranajky c.3
 Rano ma pozdravila liska :)
 Cestoval som na inu rozvodnu a same taketo auta na ceste so zeminou, nie je to velke auto co nosi olejovy piesok!
 Priroda, kde su velka naleziska ropy
  Priroda, kde su velka naleziska ropy
 Priroda, kde su velka naleziska ropy
 Priroda, kde su velka naleziska ropy
Najnovsi kemp, ktory ma vo vnutri hokejove ihrisko
Upozornenie, ze zijeme v krajine medvedov
Menu, co bude na veceru v sobotu :)

Tesil som sa na rebra, ale dokym som dosiel na rad, uz neboli, takze som musel si vybrat nieco ine, ale nevadi mal som bravcove maso uvarene, so zeleninou a bolo velmi chutne!
Cesta z letiska do kempu a naspat :)

..

1 komentár:

  1. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás

    OdpovedaťOdstrániť