utorok 11. októbra 2016

187. week (10.10. - 16.10.2016)

Pondelok (Thanksgiving day - tzv. den vzdakivzdania), kazdy doma jedol urcite desta kilovu morku :D My v Calgary sme mali kacku. Trosku z Martinom sme odpratavali sneh, lebo nahadzalo im dostatocne a trosku upratovali. Poobede sme sa vydali naspat do Edmotnonu, namoje prekvapenie cesty boli velmi suchucke a nevideli sme ziadne auto v priekope! Domov sme dosli okolo 18.45 hod. Porobili sa minimalne veci, co trebalo a spat ved od utorka mi zacina kratky pracovny tyzden. Hlavna vec zrusil som detom trening, lebo je sneh vonku a moj tym nedostal telocvicnu! Normalne som taky bol najebany, ze kazdy uz ma v mojom klube a na mna jebu!
Taku malu rozcvicku som mal s odhadzovanim pri sladkych -2°C 

Utorok sa dost tazko vstavalo, asik nezvyk :( ked posledny tyzden som chodil do prace na 7.00 a tento tyzden oapt na 6.00 nech piatky mam kratucke! Dneska polaicik Andrzej , Milan mozes ist do USA na 3 tyzdne na skolenie? Ja viem ze ty ano :) A ja ze fine, ked nebudu chcioet ist iny ale z tych co sme mali skolenie posledmny tyzden 12 ci 13 ludi si vybral man a amae ist 3 Ing a jedna pani z dokumentacie. A co som zapocul ze Samuel (ind) kreslic ma ist, mna si vybral, jedna z dokumentacie a este neviem koho vyberu. Jaj zase nebudem pri detoch, debudem piskat,,, kalamita.. nebudem doma pri zene! Jaj ale niekedy si clovek vyberie den za to, ze ukaze ze je sikovnejsi ako ty debilkovia tu! Po praci som musel ist naplnit trosku chladnicku, porobit nieco uzitocne doma a vecer po Domku lebo skolu koncila neskoro vecer cca 22.00, vcera az 22.10 hod. :( Dosiel som dodrbany domov, sprcha a konecne si siel lahnut 22.45 hod.

V stredu rano dojdem do prace a prekvapenie v INBOX-e, Andrzew poslala mail, ze nech vyplnime dokument, prilozime resume , kopiu pasu, lebo idu sa nam vybavovat akoze pracoven vizum ked budeme v USA. Jaj prekvapenie na zaciatok, zase 3 tyzdne v p... a uz som sa tesil na futbal, pri detoch nebudem az jeden zapas na zaciatku sezonny, co nie je zle ale za FC Slovakia, budem chybat hned prve 3 na zaciatku, co nie je dobre :( Ale verim, ze to bude fine a prezijeme! Mna zivi praca a nie zadarmo hranie futbalu a ani trenovanie, takze musia to pochopit ! Nech sa neboja ja este prevetram strelky v hale :) Dneska sa zacina opat ako kazdy rok NHL. Edmonton hosti najvacsieho rivala a to je Calgary. Hrame prvy zapas v noveh v hale v novej sezonny! Nechame sa prekvapit ako zacnu dneska a dalsi moment Connor McDavid bude najmladsim kapitanom v historii NHL! NHL zacalo, prvy skvely moment nastal ak jednotkla draftu z Toronta (Auston Matthews) v prvom zapase si tak jebol len 4 goly :D jaj novacik a prvy zapas, trosku saleny vstup mal! Edmoton vyhrali prvy zapas v bitke o Albertu nad Calgary 7:4 a v piatok nas caka dalsi zapas a zase s Calgary ale v Calgary :) Uvidime ako to dopadne. Po praci som dosiel domov, trosku som sa najedol a sli sme sa prejst lebo bolo celkom prijemne pocasie sladkych 7°C takze este sme to vyuzili na prechadzku!
Tak tato fotka haly sa mne strasne paci! Musim ist pozriet len nech zozeniem lacnejsie listok!

Tento tyzden leti, uz mame stvrtok a zajtra konec pracovneho tyzdna, anui si to clovek neuvedomuje, ze ako to tu leti :( Stvrtok v praci zbehol, po praci som navaril paradjkovu polievku, daval veci doma dokopy, lebo predpoved bola taka, ze mame ocakavat 10 az 20 cm snehu!

Piatok rano vstanem, nechelo sa mi ist pozriet z okna ale nakonec som siel ze sa prekvapim, kde je sneh! A sneh nebol! Idem autom do prace a v radiu, ze niekde v Alberte uz je 20 cm snehu! A u nas zatial nic. Cez moj kratky den nam zacalo padat sneh a do vecera ked dtak bude pokracovat budeme mat cca 10 cm mozno aj trosku viacej. Vecer ma caka sichta s odpratovanim snehu , ked musis tak musis! Dneska pozitivum, mam kupene letenky do Vietnamu a Kambodzi cez vianoce, takze dalsia nasa expedicia zacne v polke Decembra a bude trvat do  6 januara 2017. Celkovo okolo 21 dni v krajinach, kde som sa chcel ist pozriet! Este musime poriesit si vizum do Vietnamu a Kambodzi, dokupit par letov priamo vo Vietname a v Kambodzi, plus nejake autobusy a ide sa na expediciu! Poobede sme mali prvy ale zaroven aj posledny prupravny zapas v hale a deti mi pondelok zacinaju :) Inak prerali sme 3:0 alebo 4:0, ale vysledok ma az tak nezaujmal! Hrali sme proti klubu kde posobim, len iny team U10 ale dany team hraji 3 roky po kope, takze boli vaicej zohraty.

V sobotu rano som sa velmi nevyspal, lebo som chystal veci na zapas, mal som outdoor pri teplote -2°C nech mi rozhodcovia zo SVK povedia, ze im je zima :) Musim vydzat nic ine mi neostavalo, potom som este mal dvojzapas v hale, lebo zaciname aj halovu sezonnu! Prvy krat som vyskusal niovu cestu v Edmontone, lebo dokoncili dialnicu (rink) okolo celeho Edmontonu a zvycajne som bludil tam 3 roky ked som chodil do haly na East. Teraz musim povedat, ze nenormalne dobre to urobili a aj zrychlilo to trosku premavku :)
Ked dokoncili stavbari tak dali takyto nadpis, lebo ludia stale len sa stazovali :)
Bolo to vo vsetkych spravach, co si to robosi Dovolili!

V nedelu som mal rovbnaky program ako v sobotu, rano som mal outdoor ale bolo trosku teplejsie okolo nuly bolo :) Potom dvojzapas v hale a vecer este trening so slovenskym teamom :) Krasa zniceny som dosiel okolo 21.30 hod, rovno sprcha a zalahol som ako babatko :)

1 komentár: