pondelok 9. októbra 2017

239. Week (9.10. - 15.10.2017)

Pondelok, mame statny sviatok Thanksgiving day (vdaki vzdanie), dneska volno od officu. Mam rano, premyslam co mi tento den da :) Ale asik bude zase dlhy a pracovity den! Doobedu som sa bol ostrihat a odfotit na ziadost na kanadske obcianstvo, nakolko od 11.10 sa bude dat ziadat pre ludi co ziju v kanade viac ako 3 roky, takze splnam podmianku tak idem na to :) Po obde som zacal kopat jamy na stlpy, vykopal som 2 cele a stlpy som ulozil, plus tretiu na 85% mam tam kamen musim sa utorok po praci s tym pohrat a pokusit sa ho vybrat :) nechame sa prekvapit, ci sa bude dat. Pocas kopania som vypustil olej s auta, a stihol som aj vymenit olej a mam zase pokoj minimalne 12 000km :) Takze statny kanadsky sviatok  bol pre mne uspesny, aj ked si ruky necitim :) Skoncil som 19.30 hod. uz bola tma, ze stacilo :( Unaveny strasne som, ale verim cez noc dobijem baterky :)

Rano starsne sa mi nechcelo vstavat, unaveny som ako keby ma valec presiel :)  Ruky mam take znicene  :(
 Strasna kalamita s mojimi rukami, ale verim ze dokoncim ten krasny plot!
Aj prava je trosku zranena, ale bude dobre :)

V praci to nebolo az take tazke, ale dosiel som domov a zase trebalo dokopat 3tie dieru na stal, lebo pondelok sa uz nedalo kopat bola tma a dobre clovek nevidel, kde je kamen co mi branil :)  Podarilo sa dokopat 3tiu, vykopat 4tu a zacal som piatu a tam zase strasne velky kamen, bola tma tak som si povedal ze aj v stredu je den :)

V stredu prisiel do platnosti zakon, ze clovek zijuci v Kanade viac ako 3 roky, tak moze poziadat o obcianstvo, server bol pretazeny, ale nakonec vsetko som vyplnil a po praci okolo 20.30 poslal smet Sydeny (nie australske, ale kanadske) a uvidime, kedy ma pozvu na test o Kanade :) Nechame sa prekvapit!
Ziadost odoslana :)

Po praci som dosiel,prezliekol som sa a siel pozriet aky velky kamen je, tak nakonec som sa rozhodol, ze pojdem si pozicaz zbijace kladivo a za 15 minut som dal kamen tak vonku, ze nemam problem ulozit ani piaty stlp. Dalej som sa pohol a vykopal som aj cely 6tu dieru, zacal kopat siednu (verim ze stvrtok dokoncim), a stale bude chybat este 8 a by som mohol zacat spekulovat ako dokoncim cely plot a hlavne branicku :) Ked som koncil s pracou bolo vonku nula stupnov a pocitova len -4, uz len Domka mi nosila teply caj, aby som sa nedodrbal pocasim :)
Pocasie neprijemne a ze ma snezit, len toto nie , este neni plot :)

Stvrtok, krasny den po praci ma zase caka :) Chcel som viacej porobit, ale nepodarilo sa ale aj tak som vdacny, ze sa mi podarilo ulozit treti stlp a medzi preve dva stlpy dat dosky. Nekopal som nic, nakolko som dal jeden den volno svojim rukam :) Skocnil som 19.15 hod., naveceral a zacal pomahat Domke a od 21.00 hod som spal ako zabity :( Neskutocne aka unava na mna ide, mozno aj pracou a mozno aj tym, ze ludia v office su chori a chodia do prace!
Prva section na dlhej strane urobena, verim ze do konca tyzdna bude toho viac urobene!

Kratky piatocek, ale v office ano ale nie pre mna :) Po praci ma caka zase to iste - manualna praca :) Po praci som dokoncil druhu sekciu a zacal dedukovat, ci vsetko bude ok s plotom alebo nie :) Nakonec som zalozil dalsi stlp a skoncil som okolo 19.00 hod.

V sobotu som rano odniesol Domku do prace, navaril obed a siel na zapas do Camrose, cca 100km od Edmontonu na tragikomediu, lebo ta uroven bola slaba na univerzitu! Vonku neprijemnych 0°C bolo, strasna zima na oktober. Velmi slaba, dosiel som domov, uz som nestihol nic robit lebo bolo okolo 18.00 hod. naveceral som sa a prehodil par slov s Domkou a siel sa poriadne vyspat, lebo som vedel ze nedela bude pracovny den :)

V nedelu po ranajkach a po pomoci Domke s vypoctom, som sa pustil do plota, takze 3 a 4 sekcia dokoncena, strasne premyslam , ze prerobim prvu a druhu, lebo sa mi nepaci :) Dokoncil som pracu o 18.15, umyl som sa a siel rovno do haly na trening, dobre som sa vypotil a domov dosiel okolo 21.45 hod. sprcha a spanok :) Dalsi tyzden za nami :)

1 komentár: