pondelok 8. apríla 2024

577. Week (8.4. - 14.4.2024)

Pondelok bol celkom dobry den, nieco sme porobili, nieco sme vyriesili a na moue prekvapenie sme velmi skoro aj skoncili. Takze super. Na obed sme sli az po 15.00, potom sme si dali slofika a vecer na veceru, nakup a zase spat :)

Utorok moj den zacal o 5.30 am ked som mal meeting s Ludmi zo svk, ohladom nejakych detailov co rad by som dotiahol do uspesneho konca. O 7.30 uz v office a snazime sa pomoct rozbehat im lokomotivu. Sme sli na veceru co nam odporucili , dobre bolo;)

V stredu sme zase sa trapili, ale zase nieco funguje,  nieco nie ale aj take.dni su. Ostali sme o 2 hodiny dlhsie nakolko nam nechali 2 robotnikov,  takze konecne viacej sa dalo dokoncit. Potom vecera na steak a este 2 dni a ide sa domov ;)

Stvrtok divny den, nic sa nedarilo do 14.00, oni pracuju do 15.00, podarilo sa nam zostat do 17.45 a vysledok sme mali, co ma tesilo. Ale strasne dni tu su. Najhorsie je ked poukazujem na problemy v office kukaju, ze emigrant co checes ta dakedy si hovorim, naco sa rozculovat aj ked si poviem nazor.

Piatocek, zacali sme skoro o 6.30 ale len do 11.30, lebo potom 3 hodiny soferovania do Cincinnati,  prvy let do Minneapolisu,  vsetko v pohode, potom druhy do Calgary. Sedim v lietadle, cestujem domov, aspon tak nazyvam, kde sa prave nachadzam a rozvijam sa ako clovek, ci karierne ale aj personalne ,) Tesim sa na Oliho, verim ze som mu chybal. Jaj malicky zlatucky sa tesil velmi, spinkali sme spolu, jaj laska to je.

Sobota, rano som mal trosku fofri. Priprava na prichod nastevy. Ale nakonec vsetko dobre dopadlo. Stastne sa doslo,  takze vsetko super. Vecer opat kostol ako kazdu sobotu.

V nedelu, ranajky potom nejake usmernenie a islo sa vybavovat veci. Dobru prechadzku sme si dali, cca 28000 a vecer sme odpadli od unavy :) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára