pondelok 1. júla 2024

590. Week (1.7. - 7.7.2024)

Pondelok a mame volno, nakolko mame Canada day. Rano dobre spravy ze business ucet mam na svk otvoreny (Dakujem tichemu spolocnikovi za vsetko co robi pre mna !). Ideme dalej za cielom ktory som si dal po rozvode! Siel som pozriet Bar U Ranch National Historic Site, celkom zaujmave ale citil som sa ako bna vychode Slovenska na nejakej dedine a tu z toho urobili akoze skanzem 😊 Nevadi, kanadania vedia aj z hovna urobit atrakciu. Potom som siel na neskori obed do Azijskej, odpocinol som si a vecer este prechadzka. Dalsi long vikend za nami a zajtra do prace.

Utorok, rano som news zo Slovenska, ide sa dalej. V praci to bolo ok, trosku porobne, pripravene veci na co som chcel a od 12.30 som mal uz aj lahsie. Poobede idem na jeden dom riesit jeden kohutik, nechame sa prekvapit ako to dopadne 😊 Po praci som bol na dome, doriesit s vodarom malickost, co nefungovala. Brutalne krupobitie bolo, dosiel som domov, naveceral som sa a clovek je znechuteny, nakolko deal nepresiel a plus zle pocacia mame, vela dajak prsi! Vecer prechadzka po dazdi, ale aj tak som zmokol, lebo zacalo zase prsat. Este pozrel som trosku film a zaspal.

Streda, rano velmi tazke vstavanie, zamracene, po dazdi – najlepsie by bolo keby clovek ostal v posteli. V praci som sa chtiac/nechtiac musel rozhybat. Pozapajal som co trebalo, potom som v napati ocakaval, ci sa uzvrie deal alebo nie. Poobede so mdostal spravu, ze suhlasili s mojou podmienkou ale ze peniaze nebudu dneska. Dost ma to vzalo, ale nevadi, stale verim, ze sa uzavrie nakolko projekty su v hlave, co dalej. Dosiel som domov – naveceral a siel vonku sa prejst, musel som vyprazdnit hlavu.

Stvrtok, rano som vstal, cakal som co dneska sa v praci vykluje. Nemozem povedat, ze som sa narobil, ale den presiel. Deal presiel poobede tiez a cloveku odpadlo vsetko zo srdca! Vsetko by som mal tak poriesene ze uz by sa my nemusel nikto vyhrazat. Dobru spravu som dostal z Edmontonu, pomerali kde mozem robit novy plot, co je perfektne a na buduci vikend sa ide aj do toho! Clovek sa nezastavi, ale asi preto som tam kde som.