utorok 9. júla 2024

591. Week (1.7. - 14.7.2024)

Dalsi tyzden pred nami ;) Pondelok vela vybavovaciek so Slovenskom, dotahujeme to a verim, ze sa to doriesi coskoro. V praci nebolo to az take zle ale strasne teplo :) po praci prechadzka zase a clovek sa moze chystat na utorok.

Utorok v praci jemne busy den, ale dal som to s prehladom. Dotiahol dokumenty co chceli na Slovensku, zacal riesit veci v Edmontone nakolko dobre spravy sme dostali pondelok a musime sa posunut dalej ;) V praci vyzera ze nebude tazky tyzden pred nami :) pocasie je super talze prechadzka bude musiey byt :)

V stredu zase nie vela v praci ale to je dobre viem ze budu aj horsie dni takse stazovat sa nemozem :) pripravujem sa na Edmonton, lebo od piatku sa ide stavat novy plot! 

Vo stvrtok dobra sprava, dostal som zlavu na druhy byt takze super a mame na neho 90% uz predschavenu hypo, takze uz len dajak dostat poslednych 10% a budem mozno aj vysmiaty :) Po praci smer Edmonton a zajtra sa maka na plate :)

Piatok stavanie o 6 a na dome od 7 na dome, makalo sa do 22.00 ;) Vecer som bol rozbity ako ciganska hracka, ale 12 stlpov sme mali usadene, co ma tesilo.

V sobotu, zase odchod z domu o 6.00, odniest nieco na smetisko, zobrat nieco a slo s ana dom. Makalo sa od 8.00 do 20.00 a vyzeralo, to ze mame plot dokonceny na 90%, takze unaveny ale Stastny sme mohli ist jest :)

V nedelu, zase rano o 6.00, cele rano prsalo ale dotiahli sme plot az na male detaily, ktore v pondelok dotiahne Mark. Odchod z Edmontonu sme mali okolo 15.15 a smer Calgary, mikro prestavka v Red Deer a dalej sa pokracovalo. Najprv sme sli na vecernu omsu, co bola o 19.00 a potom az domov. Musim povedat, ze som zrobeny ale velmi spokojny!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára