nedeľa 31. decembra 2017

251. Week (1.1. - 7.1.2018)

Prvy den v roku 2018 sme zacali prechadzkou po plazi a premyslanim co v Januari musime postihat. Ja mam velky den 16.1. (mozno moj prvy velky sen sa splni), ale zastavovat sa nemozeme a musime makat a napredovat dalej. Dneska mame naplanovany odchod z ostrova Ko Samui smer do Bangkoku. Cesta bude trvat 15 hodin, tam bude nasa posledna zastavka na nasej expedicii :) Tak po dlhsom cestovani sme utorok rano dosli do Bangkoku. Dali sme si ranajky, sli na hotel odnes tasky a trosku sa popozerat po okolici ;)

Stredu sme boli pozriet jednu cast Bangkoku, lodou sme sa prepravili na ine miesto. Zase sme videli ich chramy. Musim povedat ze budhisticke chramy maju prekrasne. Veceru si stale dame street food, obcas drahsie obcas lacnejsie :)

Stvrtok sme boli pozriet dalsi budhisticky chram a potom ame chceli nastivit kralovsky palac, po prve od kazdeho chceli dlhe nohavice, mal som teplaky vo valu ale ked zajebali ze 20$ za vstup v tejto krajine tak som povedal ze za jeden Vstup sa dobre navecerame a este aj vypijeme drink! Neoplati sa to. Vsade nas chcu taxikari oklamat ze je zavrete a ze nas oni niekde odvezu a ja stale im ze "You are scammer!" Ty si podvodnik! A ihned od nas odskocia a Domka sa len smeje, ze co bez hanbi im zajebem to:) Vecer sme sa boli najest blizko hotela a jedlo 2CAD, strasne lacno niekedy sa da kupit jedlo a sup na hotel na poslednu noc v danom hoteli.

V piatok sme sa posunuli na posledne 3 noci do trosku luxusnejsieho hotela s bazenom na streche hotela (infinity pool). Velmi peckovy hotel, som rad ze mam sancu trosku si to uzit na danej zemeguly! Zijem kratko a preto si plnim svoje sny :) Hotel je uzastny. Vecer sme sa boli prejst po ulickach a hrozne ako zeny sedeli v rovnosatach na stolickach a cakali na zakaznikov!!! Strasne nieco.

V sobotu sme vybehli zase na bazenik, trosku oddychovat, ved makat budeme dost v Kanade, ked sa vratime :)

A mame tu predposledny den v Thajsku. Nedelne rano sme sa vybrali na take netradicne ranajky v Thajsku a to na palacinky :) Zajtra vecet odlietame do Singapuru a potom utorok o 11.00 zo Singaporu konecne domov :) Vecer som si dal vecerne kupanie v bazeniku a sli sme na veceru. Po veceri sme zasli do ulicky, kde cakali sami chlapy (gayovia) na svojich zakaznikov. Takze tieto dve ulicky su uproti sebe, jedna kde najde clovek zeny a druha kde samych muzov. Strasne ale nezmenime to!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára