nedeľa 7. januára 2018

252. Week (8.1. - 14.1.2018)

Pondelocek, dneska vecer sa odlieta smer Singapore. Zbehlo nam to, mame zazitky a zase sme videli kus sveta. Vidiet 4 krajiny nebolo to az take zle :) Rano som si bol este zaplavat pred ranajkami, treba vyuzivat relaxik nakolko neviem kedy najblizsie volno budem mat aj ked na Marec mame Nicaraguu planovanu (letenky sme kupili este v juni 2017). Takze verim ze tam tyzden pobudnene a zase nieco nove uvidime. Pomotali sme sa posledny den po Bangkoku, vecer sli na vecerny let do Singapuru. Do Singapuru sme dosli o 1.00 a dalsi let mame o 11.00 takze krasnych 10 hodin musime cakat na nas planovany let, kde cez Los Angels, Denver letime do Edmontonu (vlastne domov ako to ja uz volam)! Dockali sme sa a finalne nastupujeme do lietadla. Az zle mi je ked som videl predpokladanu dlzku lety 15hodin a 15 minut :( ide o moj najdlhsi let tak verim, ze prezijem. Zatial som mal 12 hodinovy do Guangzhou (Cina) z Vancouvera a do Las Vegas z Frankfurtu. Nakonec sme po 14 hodinach a 10 minutach pristali v Los Angels. Vonku mali prijemnych 16°C a ludia mali bundy :))) Nastupujeme na let do Denveru takze verim ze aj predposledny let dobre dopadne a zachvilu spom doma :) Z Los Angels sme mali 2.5 hodinove zdrzanie dosli sme do Denveru a uz som si myslel, ze sme nestihli lietadlo do Edmontonu, ale omo nas pockalo. Cakalo sa na 9 cestujucich a vsetci sme boli v danom lietadle, nakonec sme stastne dosli okolo 23.00 do Edmontonu a mohli sme si povedatm, ze konecne sme doma po vyse mesiaci :) Spat sa mi velmi nedarilo, Jet leg je dost  neprijemny, ale nakonec sa mi podarilo aspon na 3 hodiny a rano o 6.15 hod. som vstal a siel sa prichystat do prace. 

Takze v stredu rano dobra rozcvicka s lopatou, musel som ocistit apson polovicku betonu pred garazou, takze som si hned dal rozcvicku a vonku mame krasnych -30! Takze pred 2 dnami plus 30. pocitova okolo 40 a teraz minus 30! Kalamita, normalne som si zobral aj teple gate a mam ich aj v office, nechcem aby telo prezilo okamzity sok!  Poobede som mal naplanovane poziret 3 radove zastavby, dve som odmietol, nakolko dost vela prace a nemal som z nich dobry pocit. Posledna vyzerala celkom OK, takze skusil som dat inzerat, ze ci by som ju vedel prenajat za cca 4 hodiny som mal prvych zaujemcov, co je dobry signal na prenajom. Velmi dolezite je danu nehnutelnost dostat za sumu, ktoru som ochotny zaplatit. Vecer som siel zahrat futbal za FC Slovakia a na moje prekvapenie prvykrat co hrajem s tymto tymom sme neprehrali, hura mam prvu remizu :) Som ocakaval ze sa fajne unavym a ze sa vyspim cez noc.

Ale moj stvrtkovy den zacal cca od 2.00 hod. asik po 3 hodinach spanku som uz nemohol spat, takze som siel zo spalne do obyvacky, mal som telefonat s kamaratom, co sa vracia zachvilu do Kanady, ranajky a pomalicky o 6.30 som sa vykopol do prace, ako vzdy som prvy aj v roku 2018 :) Tak dneska som dal ponuku na dalsi Townhouse, uvidime ako dopadne. Prvu cenu co chcel bolo 137k$, potom znizil na 129 500$, co aj ziada, ale ja nesom taky hlupy, ze v danej lokalite je dobra cena za taku radovu zastavbu okolo 122k$. Ine dve v danom komplexe som bol pozriet jede bol za 110k$ ale strasne rozbity a aj podlaha dole kopcom sla :) Druhy bol za 130k$ ale strasne vela prace vo vnutri co by ma stalo minimlane 12k$, takze najvyhodnejsie mi ostal ten, na ktory som dal ponuku, ale ze majitel chce minimalne 120k$, ja chcem dat mozno finalnu ponuku na urovni 121K$ a ze bud zoberie alebo nie! Vecer som mal dvojzapas v hale, musim povedat, ze som cakal lahsi rozbeh v hale, ale dost ma bolelo cele telo asik aj ze som v stredu hral, aj preto ze je strasna zima a stale som Jet leg nedospal :)

Ponuka na radovu zastavbu dana :) 

Piatocek, nemal by byt moj kratky, lebo som dva dni nepracoval, ale aj tak si kratsi urobime :) Po praci som dosiel domov aj s nakupom, daval som sa dokopy nakolko trosku som prechladeny. Vecer som mal dvojzapas v hale  domov som dosiel nieco okolo 23.30 potom eate kamarat zo.Slovenska sa mi ozval, takze sme este cca 45 minut volali a sup trosku pospat.

V sobotu som mal den ucenia, nakolko v utorok mam velky den (Moj sen sa moze naplnit!). Takze som sa ucil a daval sa dokopy cely den aby zo mna choroba odisla :) Ucil som sa ako drak a aj dospaval som, liecil som sa!

V nedelu uz od 2.00 rana som buntosil, jaj poplietol ma casovy posun a este ze som v sobotu od 16.00 zalahol , aby som sa vypotil a zdravotne dal do poriadku, a nakonec o 2.30 som uz varil fazulovu polievku :) Po 7.00 sme sli s Domkou na nakup do potravin, dorabal som obed, ucil sa na test a vecer siel na zapas, ktore neboli tazke, takze v pohode sme nedelu zvladly :)

1 komentár: